Teknoloji

Teknoloji

Besinlerimizi Uzun Süre Nasıl Saklıyoruz?

Yüksek Sıcaklık Kısa Süreli (YSKS) pişirme tekniği kullanarak besinlerimizi sterilize ediyoruz.

Sterilize edilmiş besinler, doğal tadını, lezzetini ve görünümünü korurken yüksek besleyici değerlerini ve lezzetini muhafaza eder. Bu teknikle, besinlerimizin uzun raf ömrü için hiçbir katkı maddesine ihtiyaç duyulmaz.

YSKS Pişirme Tekniği

  • Koruyucu katkı maddelerine ihtiyaç yok
  • Kutu kokusu veya tat yok, sadece ürünün doğal tadı mevcut
  • Ürünün doğal rengi korunur
  • Ürün bakteri oluşumuna karşı dirençlidir
  • Besin değerleri korunur
  • Ürün, raf ömrü boyunca ilk günkü tazeliğini korur
  • Ürünün bozulmadan stoklanması ve teslimatı için zaman sağlar."

YENİ ÜRÜNLER